Smile Design

Smile design er dybest set en process, hvorpå man forbedre det generelle udseende af forskellige kosmetisk tandpleje procedurer såsom sammensat bonding, tand implantater og tandblegning. Når du går ind til en kosmetisk tandbehandling, skal du være opmærksom på at behandlingen indeholder en rekonstruktion af din munds æstetik og funktionalitet.

behandling af tandlægeskræk

Når man får lavet en mund ”makeover” laver tandlægen mange forskellige overvejelser, i forhold til personens udseende. Det kan bl.a. være hudfarve, hårfarve, misfarvning af tænder, længde og bredde af tænderne. Dette er en selvfølgelig en skræddersyet behandling, derfor skal du være sikker på, at tandlægen du bruger er trænet, inden for kosmetisk tandbehandling.

Smile Design er en kunstform

Det er ikke alle tandlæger der kan lave smile design, med den professionelle kvalitet som det kræver. Husk at sikre dig at tandlægen, som skal fortage behandlingen er kvalitets bevidst og rutineret inden for denne behandlingsform. Det kan du gøre ved at læse informationen på hjemmesiden, læse anmeldelser og ikke mindst se nogle af de resultater, som han har lavet. Et fælles problem som mange folk laver, når de søger efter en tandlæge der kan udøve kosmetisk tandbehandling, er at de normalt vil kontakte deres familie tandlæge. Ikke alle tandlæger er trænet i smile design, derfor skal man sørger for at undersøge alternativer.

Forskellige behandlings facer

Der er forskellige udgaver af smile design behandlingerne. Nedenunder vil jeg komme med nogle eksempler på forskellige udgaver af smile design.

Tandblegning – Tandblegning er en essentiel del af Smile Design behandlingen. Når man får denne behandling, bliver dine tænders farve lysnet.

Porcelæns-kroner – Dette er en standart procedure som for det meste bliver brugt til at designe patientens smil. Proceduren består i at fjerne lidt af tanden og derefter tilføje en porcelæns krone. Dette hjælper med at skabe flottere tand og gøre tænderne mere lige.

Invisalign – Dette er en af de mere dyrebare teknikker. Ved brug af denne teknik bliver der brugt usynlige tandbøjler, til at rette tænderne ud.

Hvilke af procedurerne der bliver brugt, kommer an på hvordan tænderne ser ud. I værste tilfælde kan alle procedurerne blive brugt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *