Sådan kan din virksomhed påvirke den politiske dagsorden

Politisk regulering er et velkendt redskab til at kontrollere forbrugeradfærd. Den politiske regulering har dog ikke kun betydning for den enkelte forbruger, da virksomheder, der sælger de regulerende produkter også kan lide under reguleringen. I den forbindelse er det en afgørende faktor, at din virksomhed kan få gennemslagskraft for vigtige beslutningstagere, så din virksomhed ikke ender i en situation med markedsvilkår, der gør det meget svært at sikre virksomhedens overlevelse.

 

Lær at lave en strategisk indsats gennem Public Affairs

Der er heldigvis måder hvorpå det er muligt at påvirke den politiske dagsorden og derved muligvis mindske de reguleringer, som ellers ville ramme din virksomhed. Du kan lære om denne strategiske indsats ved at kontakte et erfarent kommunikationsbureausom kan hjælpe dig med at give din virksomhed indflydelse på den politiske arena. I Public Affairs er der fokus på at skabe dialog mellem beslutningstagere og eksempelvis virksomhedsejere som dig. Dette er dog ikke bare lige sådan, da det kræver viden om den politiske dagsorden såvel som et godt netværk for at komme ind i de rette kanaler. Det er derfor netop her, at dit tilknyttede kommunikationsbureau med erfaring inden for Public Affairs er din hjælpende hånd til at påvirke den politiske dagsorden.

 

Sådan laves der målrettede Public Affairs

Dit tilknyttede kommunikationsbureau har allerede et stort netværk, som du kan få gavn af. Dine tilknyttede rådgivere vil således hjælpe dig med de nødvendige netværksdannelser, hvor der vil ske en styrkelse af de aktører, som er nyttige for din virksomhed – både på kort sigt og på lang sigt. Det er nyttigt at have en positiv dialog med myndighederne, politikere, meningsdanner eller hvem, der nu ellers kunne være nødvendig for at få den markedsregulering, som gavner din virksomhed.

 

Public Affairs tilpasset til din virksomhed

For at få din virksomhed med i den politiske beslutningsproces vil der først og fremmest udføres aktøranalyser med henblik på hvilke aktører, som findes mest relevant for din virksomhed. Heraf vil der laves en politisk strategilægning, der også inkluderer en kortlægning af politiske beslutningsprocesser. Denne viden vil bruges til at netværke med relevante aktører, der blandt andet kan ske gennem proaktivt og reaktivt pressekontakt eller langsigtet myndighedsarbejde. Medietræning og dialogprojekter, pressemøder og konferencer er også nyttige værktøjer til at få indflydelse. Mulighederne for at påvirke den politiske dagsorden er derfor mange og gode, hvis der altså laves det nødvendige forarbejde.

 

Der er således håb forude, hvis din virksomhed er ramt eller risikerer at blive ramt af en markedsregulering. Kontakt derfor et kommunikationsbureau med erfaring inden for Public Affairs, så din virksomhed kan få indflydelse på den politiske dagsorden.

 

Rostra Kommunikation A/S

Svanemøllevej 58

2900 Hellerup

33159420

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *