Sådan finder du en god VVS’er

Før du vælger en god VVS’er i København er der fire ting, du bør overveje.

vvs

  1. Er prisen fair?

Prisen er et følsomt område nu om dage. Alle prøver konstant at finde den billigste bil, de billigste hvidevarer eller det billigste elektronik til boligen. Når det kommer til VVS-arbejde er historien dog en anden. Går du ind til din tandlæge og spørger til prisen som det allerførste? Det gør du nok ikke. Prisen er selvfølgelig en vigtig faktor, men i bund og grund leder du efter en tandlæge der kan løse dit problem, ikke bare den første og billigste. Sådan bør du også se på VVS’ere. Nogle gange er den billigste ikke det bedste valg. En billig VVS’er kan ikke nødvendigvis give dig lige så meget værdi, som en der er dyrere.

  1. Find en VVS’er som har erfaring

Erfaring er nok et af de vigtigste kriterier for at vælge den rette VVS’er. Når det kommer til viden og evnen til at løse et problem, er der intet alternativ til erfaring. Når du ringer for at snakke med en VVS’er, så beskriv dit problem, og prøv at lytte til hvordan svaret kommer. Du prøver ikke nødvendigvis at få ham til at løse dit problem over telefonen, du prøver blot at lytte på, om han har erfaring med dit type problem.

  1. Svarer de hurtigt tilbage?

Det er idéelt at have en VV’ser med døgnvagt. Én, som kan reagere med det samme hvis uheldet skulle være ude. Når du er igang med at hyre en, kan det derfor være en god idé at holde øje med, hvor lang tid, det tager dem at svare på dit opkald. VVS’ere har generelt meget travlt, så husk at spørge om den virksomhed du overvejer at hyre har en handlingsplan for hvad der sker hvis du akut har behov for dem.

  1. Tilbyder VVS’eren at give dig et gratis uforpligtende tilbud?

Det er en evig debat, om håndværkere burde give gratis tilbud. Tænk igen tilbage på scenariet med tandlægen, tøver du med at betale ekstra hvis tandlægen finder flere problemer end forventet? Sikkert ikke. Nogle håndværkere vil give dig et overslag på prisen, men erfaring bør komme før denne lille gode.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 70 88 15 67

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *