Optikeren i Roskilde giver dig gode råd til hvornår du skal komme forbi butikken

Det kan være rigtig let at gå i flere år uden at se din øjenlæge og derfor skal du måske gå til optikeren i roskilde og få tjekket dit syn. De fleste mennesker går kun til øjenlæge når de kan mærke der er noget helt galt. Dog bør de fleste få deres syn kontrolleret med jævne mellemrum. De fleste små ændringer er ikke nogen du selv er opmærksom på. Man lærer nemlig hurtigt at leve med de øjefejl man får og derfor kan dine fejl udvide sig og blive et alvorligt problem senere hen i livet. Problemer så som hovedpine og blindhed kan være permanente følgeskader af øjneproblemer som ikke blev behandlet i tide. Her er nogle vigtige punkter for at besøge din øjenlæge:

Du har meget svært ved at se tæt på dine øjne eller meget langt væk. Dit syn er nok ændret og det er helt normalt som folk bliver ældre. Dette problem kunne skyldes en fejl på din syns hinde og du skal kontakte din optiker for at få dette løst. Der er 2 muligheder, som er briller eller kontaktlinser.

Du opdager at du ofte har hovedpine. Hovedpine kan være tegn på mange ting så som for lidt søvn, stress, dehydrering og dine øjne. Men hvis du konstant belaster dine øjne for meget kan du udvikle det man kalder “grønt skær” eller en hovedpine der kommer ud af ingenting. Det er bedre at få checket dette og en tid hos en optiker i roskilde vil ikke koste dig noget, da det er et uforpligtende check.

Dine øjne er konstant tørre og ubehagelige. Tørre øjne opstår ofte fordi du har allergi eller andre problemer. Du er nødt til at opsøge en optiker for at få tjekket hvad præcist du lider af. Her kan du også få råd eller medicin til lindring af irritationen i dine øjne.

optiker i Roskilde og på hele sjælland

Du blinker mere end normalt. Du kan blive overraskende over at øjnene anstrenger sig mere end normalt for at fokusere eller holde sig åbne. Hvis dine venner eller familie fortæller dig at du blinker mere end normalt, så bør du søge læge hurtigst muligt.

Du kommer til skade med dit øje. Alvorlige skader kræver en tur på skadestuen med det samme på det nærmeste hospital. Mindre alvorlige øjneskader kan løses hos din optiker og her kan der blive henvist til en specialist hvis problemet er kompliceret.

Du ved du hvornår du skal opsøge din optiker og det er derfor vigtigt at du selv følger op på det.

Optik Nicolai’s
Skomagergade 10
4000 Roskilde
TEL: 46360102

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *