Leder du efter en god boligadvokat?

Leder du efter en god boligadvokat?

Når du er udkig efter et nyt hjem, bør du altid tænke dig om to gange og få ekspertrådgivning udefra. Et boligkøb er for de fleste mennesker en stor investering i livet. Det er således utrolig vigtigt, at du sikrer dig, at du foretager en god bolighandel, som er til gavn for dig og din familie i fremtiden. En boligadvokat kan bidrage med den hjælp, som du behøver. Her er en kort guide til at finde den bedste boligadvokat i byen.

nyt hjem 4

 

Sådan kommer du igang

Lovgivningen inden for bolighandel er unik og svær at overskue for de fleste købere. Der er store risici ved at købe lejlighed eller hus, og derfor er det nødvendigt, at du får den rette hjælp til dit køb. I første omgang er det en god idé, at du kontakter en advokat med speciale inden for det boligområde, du ønsker at investere i. Der er eksempelvis forskel på køb af industriel ejendom og private boliger. Det kan desuden være fornuftigt at kontakte juridisk hjælp med erfaring inden for dit lokalområde. Der er mange dygtige boligadvokater i København, som kan give dig god rådgivning i forbindelse med dit næste boligkøb.

Hvor leder jeg henne?

Du finder lettest frem til en god boligadvokat via internettet. I København kan du finde erfarne boligadvokater på Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og andre steder, som kender til dit område og måske endda andel- eller ejerforeningen, som din kommende bolig tilhører. Når du har fundet din juridiske boligekspert, er det smart at tage kontakt til vedkommende med det samme. Din fremtidige boligadvokat skal have tid til at sætte sig ind i din sag, og i et dynamisk boligmarked er det derfor vigtigt at være i god tid, så boligen ikke bliver solgt.

En dygtig boligadvokat hjælper også med skødeskrivning

Inden du rækker hånden ud, trykker sælgerens hånd og kalder dig selv for ny boligejer, skal du skrive et skøde, der dokumenterer jeres handel. Du har mulighed for selv at skrive et skøde, men de fleste købere søger alligevel ekspert-hjælp til deres skødeskrivning hos boligadvokater. I de fleste tilfælde er prisen for en skødeskrivning hos en boligadvokat ikke meget dyrere end at købe et standard dokument, som du selv udfylder. Det er desuden vigtigt med assistance i forbindelse med skødeskrivning, da du ellers skal sætte dig ind i lovgivningen for at skødet ikke indeholder juridiske fejl og mangler.

Lunøe Advokatfirma
Østergade 55, 1.
1100 København K
Tlf. 70 30 30 56

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *