Find den rigtige tømrer

Hvis du er ejer, eller lejer af et hjem, så vil du altid nå til et tidspunkt, hvor du bliver nødt til atfå udført noget tømrerarbejde på dit hjem. Du kan vide dig sikker på, at der findes masser af tømmerfirmaer i dit lokalområde, og du kan sagtens ”bare” hyre det første og bedste firma du finder på din vej. Men er du sikker på, at dit lokale firma er kompetente nok til netop den opgave du ønsker udført?

Ligeledes kan det sagtens være, at tømrerfirmaet egentlig er billigt. Men er kvaliteten af arbejdet så også i orden? I følgende artikel har vi sammen med den gode tømrer i det Københavnske samlet tre gode grunde til, at du bør vælge en dygtig tømrer fremfor de billige og ufaglærte.

træskærer

1. Spar penge
Den første grund til, at du bør hyre en god og dygtig tømrer er, at det kan spare dig penge. Du spekulerer måske på, hvordan de dyrere og dygtige kan spare dig penge. Men der er skam en god mening med det hele. Lad os forkare. Når du hyrer en billig, ufaglært tømrer så er chancerne for, at hans eller hendes result ender med at blive sjusket større. Det betyder for dig, at den opgave du har fået udført måske ikke holder lige så lang tid, som hvis en professionel havde udført arbejdet. I den forbindelse er du afhængig af, at du kan få rettet på disse fejl efterfølgende. Det koster både tid, penge og ressourcer. Hvis du derimod havde hyret én dygtig håndværker, så havde du fået rigtig god kvalitet – og et resultat der holder. Giver det mening?

2. Erfaring
Den anden grund til, at du bør hyre en professionel tømrer er faktisk simpel: erfaring. Hvis du har brug for hjælp til et komplekst projekt, så vil den uerfarne tømrer, selv om han ikke kender noget til projektet, stadig takke ja til projektet uden at denne kender til omfanget af en given opgave. Det vil betyde, at jobbet vil tage længere tid end hvis du havde brugt en erfaren tømrer.

3. Sikkerhed
Den tredje og sidste grund er sikkerhed. Forestil dig, at du har brug for at udskifte trin på din trappe – eller måske endda hele trappen. Hvis du benytter dig af en ufaglært tømrer, så vil han/hun givetvis ikke være klar over hvilke sikkerhedsforanstaltninger der skal foretages i forbindelse med arbejde med en trappe. Det kan ende med brækkede lemmer og i yderste konskvens også være fatalt hvis man færdes på trappen, uden at kende til sikkerhedsforanstaltningerne. Med en dygtig og professionel tømrer kan du vide dig sikker på, at dine trin på trappen bliver udskiftet efter de højeste standarder.

Constructer A/S
Ved Amagerbanen 11 B
2300 København S
Tlf: 70262107

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *