Få en vellykket julefrokost

Julefrokosten er efterhånden en af de vigtigste danske højtider. Den stolte tradition, der sandsynligvis tager sin begyndelse i fordums tiders våde og vilde vikingefester omkring vintersolhverv, er i dag blevet danskernes foretrukne fest til at fejre julen med venner og kolleger. Sæsonen for julefrokoster skydes typisk i gang allerede i november, for traditionen er så vigtig for mange, at den skal fejres med alle de sociale grupper i ens omgangskreds, der ikke lige tilhører den nærmeste familie. På den måde får mange danskere øvet sig i at spise og drikke med overmåde, så de er i topform til det overdådige middagsbord juleaften.

Især på arbejdspladsen er julefrokosten en vigtig fest. Det er den tradition, der for alvor kan samle medarbejderne i festligt lag, og hvor de fleste ansatte har mod på at socialisere – også dem, der måske ikke går så meget op i de mere arbejdsrelaterede events som teambuilding, firmaudflugter osv.

Skal du stå for året firmajulefrokost? Så får du her et par tips til en vellykket julefrokost.

Planlæg i god tid

En vellykket julefrokost for en større flok mennesker kræver planlægning. Derfor er en god idé at starte i ordentlig tid. Både for at få de bedste tilbud på mad og musik og samtidig kunne give medarbejderne et fornuftigt varsel. Mange mennesker har planlagt hver weekend i december måned og frem til nytår, for det er det mest populære tidspunkt at holde julefrokoster og sammenkomster med de dele af familien, som folk ikke skal se i juledagene. Derfor bør du være tidligt ude med at annoncere en dato for firmaets julefrokost, så folk kan nå at sætte kryds i kalenderen.

Bestil mad udefra

Julefrokosten er også firmaets mulighed for at vise medarbejderne, at man sætter pris på deres indsats – derfor bør der ikke spares på julefrokosten, for det er her, medarbejderne skal føle sig værdsatte og gerne en smule forkælede. Så selvom der er tale om en lille arbejdsplads, hvor julefrokosten snildt kunne blive et sammenskudsgilde, er det bedst, hvis det er en professionel, der står for maden, og kvaliteten er bedre, end hvis I på kontoret selv medbragte julemaden.

Lad en DJ styre dansegulvet

Hvordan får du gang i festen, når I er færdig med at spise? Lej en DJ til at sætte fut i dansegulvet. Når du får en DJ til din julefrokost og julefest på kontoret, kan du regne med, at der er en professionel, som holder styr på, at gæsterne morer sig og har en fest natten lang – og du er ikke afhængig af eget lydudstyr og playlister.

Dansk DJ Service

Søndre Fasanvej 87D, 2. 3.

2000 Frederiksberg

70 22 92 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *